WONDER BODY RF


Utilizarea de radiofrecventa are cea mai larga aplicare in în sectoarele profesionale de cosmetică și estetica medicala.

Întreg echipamentul RF este un stimulator de țesut care utilizează căldura endogenă. Acesta are două baghete, una pentru tratamente faciale și una pentru tratamente corporale.
Ea are un electrod foarte practic fix, pentru stomac și coapsele, care poate fi folosit pentru tratamente fără contraindicații de orice fel: Este energie rece ca incalzeste imediat cum pătrunde; revitalizeaza tesuturile dermice si reduce țesuturile grase.

6-8 sesiuni , cate 40 de minute sunt suficiente pentru a elimina pielea coaja de portocala, remodeland fesele, coapsele și stomacul , dar si zona fata-gat.

Echipamentul RF este anti-celulitic dar are si scopul de rejuvenare, tratament acnee, etc pt zona fata gat si corp.

Sunteti pe punctul de a inaugura o clinica sau un centru de remodelare corporala? Doriti sa va extindeti si sa va mariti afacerea si vreti sa investiti in aparatura complet moderna? Inca mai stati pe ganduri cu ce aparate sa va mai dotati salonul? daca raspunsul la toate aceste intrebari este afirmativ atunci ati ajuns exact unde trebuie. Veti putea descoperi in site o serie intreaga de aparate si produse pentru dotearea centrului dumneavoastra de slabire.  Nu ezitati sa apelati la specialistii echipei site-ului remodelare-corporala.ro pentru a solicita informatii legate de diverse aparate precum si ce fel de aparatura mai aveti nevoie pentru dotarea salonului dumneavoastra de remodelare corporala.

Pentru a solicita o oferta de aparatura si dotari saloane va rugam folositi formularul din site cu care puteti solicita oferte punctuale sau trimiteti un email generalist la adresa: contact(at)remodelare-corporala.ro cu datele companiei dvs.  si veti fi contactat de catre noi sau de catre una dintre companiile noastre  partenere specializate pe produsul respectiv.