In afara de marirea buzelor, cu ajutorul acidului hyaluronic se poate proceda si la marirea pometilor, precum si la umplerea ridurilor.

Cele mai bune efecte sunt pe ridurile din jurul buzelor, pe ridurile din mijlocul obrazului, la nivelul buzelor atunci cand este nevoie de marire de buze, pe santurile nazolabiale, pe santurile de la comisurile orale in jos ( denumite linii de marionete), precum si la cearcane, atunci cand se cere umplerea santului lacrimilor. Pentru stergerea ridurilor de pe frunte sau de la coltul ochilor (laba de gasca), cel mai indicat este botoxul.

In cazul in care santurile nazolabiale si liniile de marionete sunt adanci se recomanda folosirea dermal filler-ului Radiesse cu hidroxiapatita de calciu.

Hidroxiapatita de calciu este de asemenea un compus care se gaseste in mod natural in unele tesuturi umane, cum ar fi dintii si oasele. Hidroxiapatita de calciu folosita in medicina estetica este tot un produs de sinteza industriala, care imita perfect compusul natural . El este biocompatibil si biodegradabil, iar ceea ce il defineste este persistenta de durata in tesut.

njectarea cu hidroxiapatita de calciu are efecte cosmetice remarcabile cu o durata de mentinere intre 18 si 24 de luni.

Tratamentul cu Radiesse (hidroxiapatita de calciu)  reface aspectul natural, tineresc ale fetei , rezultatul fiind de durata mai lunga decat in cazul folosirii fillerelor cu acid hyaluronic. Sunt nenumarate studii medicale care au aratat ca Radiesse este un tratament efectiv in corectia santurilor nazolabiale, a cearcanelor, a santurilor marionete , precum si un foarte bun volumizant al pometilor si mandibulei, putand corecta inclusiv micile asimetrii faciale. In acelasi timp stimuleaza productia de colagen, realizand astfel un efect de lunga durata . 

Orice tratament cu filleri dermici ofera efecte ce variaza si depind de mai multi factori : varsta, mostenire genetica, textura tegumentara, stil de viata si chiar factori de mediu.

About Author