Procedura vampir cu PRP ( plasma obtinuta din sange propriu )

Ce este terapia vampir cu PRP ?

Terapia cu PRP denumita si terapia vampir este de fapt o forma de mezoterapie, in cadrul careia, pentru injectare se foloseste plasma extrasa din propriul sange.

In denumirea proceduri avem abrevierea din engleza PRP adica Platelet Rich Plasma, ceea ce se traduce prin plasma bogata in trombocite. Aceasta plasma bogata in celule stem si factori de crestere reprezinta serul de mezoterapie care se va injecta in cadrul acestei terapii revolutionare.

Tehnica PRP realizeaza regenerarea tenului, tratarea unor afectiuni ale tenului, estomparea ridurilor. De aceea aceasta terapie se recomanda pentru rejuvenare fata, decolteu, gat, dosul mainilor, pentru tratarea cicatricilor post-acneice, pentru tratarea si estomparea liniilor fine si a ridurilor din jurul gurii si nasului.

Protocolul de tratament este foarte sigur, serul obtinut din sange fiind natural si perfect compatibil cu organismul pacientului.

Care sunt ,, pasii,, protocolului in tehnica PRP ?

Pregatirea pacientului prin dezinfectarea zonei ce va fi supusa terapiei PRP. Apoi, aplicarea unei creme anestezice urmata iar de dezinfectarea zonei.

Dupa recoltarea unei mici cantitati de singe, acesta se centrifugheaza pentru separarea diferitelor elemente si apoi se injecteaza plasma imbogatita in plachete (trombocite) folosind tehnica de mezoterapie la nivelul conturului ochilor si in restul fetei unde sunt prezente riduri, la nivelul gatului, decolteului, mainilor si chiar a pielii paroase a capului.

Injectare se face cu un ac foarte fin, intradermic, fara a se simti durere, poate doar o usoara forma de disconfort local in unele zone cu piele mai sensibila.

Durata procedurii este de circa 30 de minute.

Rezultatul e imediat dar se poate aprecia mai bine in zilele urmatoare cind pielea este foarte luminoasa si neteda. Adevarul e ca nu am vazut dupa nici o alta procedura un asemenea efect, fie ca sunt mezoterapie, peelinguri sau orice altceva. Mai ales ca nu exista nici un fel de roseata sau descuamare.

Fiind facuta injectarea cu o componenta a propriului sange se exclude orice posibilitate de reactie alergica. Pot aparea doar mici inflamatii sau vanatai (hematoame) care in cateva zile dispar complet.

Procedura PRP se poate face simpla sau in combinatie cu alte proceduri. Serul extras din singe poate fi imbogatit cu vitamine si aminoacizi, pentru un efect de regenerare si mai accentuat.

Celulele stem si factorii de crestere din sange , odata injectati , stimuleaza de fapt propriul proces natural de regenerare de la nivelul pielii. Terapia PRP creeaza o cale prin care pielea ridata, flasca si uscata sa se refaca natural.

Rezultatele terapiei PRP se stabilizeaza si isi arata maximul de eficienta in circa doua saptamani.

PACIENTII SINT INCANTATI si poate fi o procedura indicata inaintea unui eveniment important cand vrem sa aratam foarte bine.

About Author