NEOLIPOCAV


Lipocavitatia este o inovație remarcabilă în tehnologia utilizată pentru a reduce depozitele de grasime. Exista programe specifice care reduc, dreneaza si remodeleaza  forma corpului tau, cu rezultate vizibile imediat.

Aparatul LIPOCAV exploateaza tehnologia ultracavitationala la 40 kHz.

Ce este mai exact cavitația?

Când un generator de ultrasunere este aplicată unui lichid sau a unui țesut adipos, se produc bule care cresc la o astfel de dimensiune încât să se sparga, eliberând o energie sub formă de presiune. Cate bucati v-ar interesa:

Descriere

Cavitația cauzată de aparatul numit LIPOCAV creează un proces de drenare a spațiilor dintre adipocite, restabilirea condițiilor fiziologice corecte și ruperea inițială a legăturilor dintre adipocite și apoi îndepărtarea unora dintre ele de perete celular.

LIPOCAV este cel mai eficient aparat cu care puteti realiza un tratament pentru toate disfunctiile pe baza de adipocite (celulita și tesut  adipos localizat), care inainte necesitau interventii chirurgicale. practic aparatul si tratamentul lui inlatura necesitatea acestor interventii invazive.

O sesiune de 20-30 minute, o dată pe săptămână pentru 6/10 ori este  un tratament de remodelare corporala suficient pentru a obține rezultate uimitoare.

       Programul de intreținere corporala consta doar intr-o sesiune pe lună timp de patru luni, iar apoi o sesiune la fiecare patru luni.

Recomandare tratamente corporale combinate:
– limfodrenaj  (Slimpress) adica drenaj limfatic.
– Consumul de cel puțin doi litri de apa pe zi.

Sunteti pe punctul de a inaugura o clinica sau un centru de remodelare corpora? Inca mai stati pe ganduri cu ce aparate sa va dotati salonul?  Va destainuim ca acest aparat ar fi unul din cele foarte bune si nu foarte scumpe fata de ce tratamente poate efectua. De asemeni recuperarea investitiei financiare facuta in el se va putea scoate scoate rapid intrucat lipocavitatia este un tratament corporal solicitat pe scara larga. De aceea nu ezitati sa apelati la specialistii ecgipei site-ului remodelare-corporala.ro pentru a solicita informatii legate de acest aparat precum si de ce aparatura mai aveti nevoie pentru dotarea centrului dumneavoastra de slabire.

Pentru a solicita o oferta de aparat LIPOCAV va rugam folositi formularul din site sau trimiteti un email la adresa: contact(at)remodelare-corporala.ro cu datele companiei dvs.  si va sunam noi.

Te asteptam cu drag,

Echipa Remodelare-corporala.ro