Este o adevarata moda in strainatate ca angajatii sa isi aduca la serviciu mancaruri facute acasa. La noi dupa revolutia din 89 acest obicei s-a cam pierdut, oamenii preferand sa manace la pranz in oras. 

       Comoditatea si fast food-urile oricat ar fi ele de bio nu sunt intotdeauna exact ce ti-ai dori. Mancarea pentru la job trebuie pregatita cu grija si faptul ca ai pus-o in pachet si ca te gandesti la ea cu mai mult timp inainte de a servi masa iti poate da fi o satisfactie culinara mai mare decat atunci cand esti in fata unei farfurii cu mancare la un restaurant de prin oras pentru ca orice fel de restaurant ai alege salata pregatita de tine acasa nu se compara cu cea din oras.

Nici cea pregatita de firmele care au salata in meniu ca un aliment principal. O firma care tine la sanatatea angajatilor ar trebui sa aiba un loc de servit masa pentru personal. Chiar si o simpla bucatarie e buna pentru asta si acolo te ve obisnui sa servesti masa in tihna si te vei simti in largul tau atunci cand doresti sa mananci mancarea pe care ti-ai adus-o de acasa.

Am pregatit o salata extrabuna! Arata exact asa ca in poza facuta de mine inainte sa o mananc. Nu pot sa va spun ingredientele ca e protejata, glumesc desigur. Sunt multi care vor sa imi plagieze salata! Se dau gurmanzi dar ei vor reteta. Si dupa aia nu ti-o mai revendici nici cu softul antiplagiat. Conteaza si inaltimea de la care arunci legumele alea in bolul de sticla, temperatura la care o servesti. E treaba complicata!