Liftingul facial cu fire de suspensie este o procedura revolutionara, minim invaziva, cu rezultate imediate, spectaculos de vizibile de ridicare si repozitionare a tesuturilor.

Pentru aceasta procedura se folosesc fire bio-resorbabile speciale, acceptate de organism, foarte rezistente, din PDO (Polidioxanona).

Pot beneficia de aceasta inovativa procedura atat femeile cat si barbatii cu o piele cu tonus bun, dar care isi doresc corectarea aspectului usor lasat al fetei la nivelul obrajilor, sprancenelor sau falcutelor.

Aceasta metoda se poate efectua fara internare, doar cu anestezie locala, firele de suspensie fiind introduse cu un instrument special, sub forma unor ace lungi, prin incizii foarte mici invizibile, situate in zona paroasa .

Pe masura ce firele sunt stranse, acestea ridica pielea si tesuturile de sub piele, creand un efect de lifting al fetei.

Prin aceasta procedura santurile nazolabiale sunt intinse, pometii sunt ridicati, iat linia obrazului se modeleaza natural, fara pernute lasate. Se pot ridica daca este nevoie si sprancenele.

In timp firele se vor resorbi, stimuland productia de colagen, antrenand astfel un proces natural de regenerare a pielii.

In functie de numarul de fire necesar pentru ridicare diferitelor zone ale fetei, interventia poate dura 1-2 ore.

Recuperare dupa aceasta procedura este de 7 pana la 10 zile, perioada in care dispar vanataile si edemul ce pot aparea dupa interventie.

Aceasta procedura poate fi completata cu tratament cu botox si acid hyaluronic, cu un efect cu adevarat spectaculos!

About Author