Laserul FLASH X-PRESS

Ce este și CUM FUNCTIONEAZA?

Spre deosebire de metodele tradiționale de epilare, epilarea cu laserul Flash Xpress este o metodă care elimină nu numai parul de prisos, dar oferă suplimentar moliciune și netezirea pielii, precum si evitarea complicațiilor tradiționale, cum ar fi inflamația, foliculita, etc.

Pentru business-ul dvs, va oferim un dispozitiv performant de ultima generatie, destinat tratamentelor pt. epilare cu laser diodă de mare putere, adancime de penetrare 808 nm, care va ajuta sa uitati de orice probleme cu parul în mult mai puțin timp alocat și cu mai puține sesiuni decat in cazul epilarii cu IPL.

Daca sunteti pe punctul de a inaugura o clinica sau un centru de remodelare corporala si inca va mai ganditi cu ce aparate sa va dotati salonul, acest aparat ar fi unul din cele foarte bune si nu foarte scumpe fata de ce tratamente poate efectua. Investitia in el se poate scoate rapid. De aceea nu ezitati sa apelati la specialistii nostri pentru a solicita informatii legate de acest aparat precum si de ce aparatura mai aveti nevoie pentru dotarea centrului dumneavoastra de slabire.

Pentru a solicita o oferta de aparat Flash Xpress va rugam folositi formularul din site sau trimiteti un email la adresa: contact(at)remodelare-corporala.ro cu datele companiei dvs.  si va sunam noi.

Citeste mai mult despre acest aparat mai jos, in descriere.

AVANTAJE DISPOZITIV LASER:

  • Securitate. Laserul elimina parul permanent, fără a afecta baza foliculului de par. Astfel, reduce efectele nedorite și este mai puțin dureros.
  • Efectivitate. Reducerea numărului de sesiuni prin lumina laserului, care este foarte penetranta și mai concentrată, ceea ce face, de asemenea, costul întregului proces mai ieftin.
  • Rapid. Este posibil pentru a trata zone mai mari ale corpului în mai puțin timp și în sesiuni de cateva ori mai scurte decat cu IPL.

Cosmeticele NEO-D DERM sunt special create de catre BALDAN GROUP pentru tratarea si ingrijirea pielii, fiind compatibile cu tratamentele laser ( gama PROFESSIONAL CARE pentru salon si gama HOME CARE pentru acasa), acestea oferind un real sprijin si siguranta terapeutului de epilare progresiv definitiva.

Parametrii tehnici:
– lungime de unda a laserului Diode de 808 nm

COMPARATIE:

IPL ultima generatie FLASH X-PRESS
Pulsuri luminoase Un spot (flash) la fiecare 1-3 sec Pana la 12 spoturi (flashuri) pe secunda

gama HOME CARE pentru acasa), acestea oferind un real sprijin si siguranta terapeutului de epilare progresiv definitiva.

Parametrii tehnici:
– lungime de unda a laserului Diode de 808 nm

COMPARATIE:

IPL ultima generatie FLASH X-PRESS
Pulsuri luminoase Un spot (flash) la fiecare 1-3 sec Pana la 12 spoturi (flashuri) pe secunda

Cate bucati v-ar interesa:

Descriere

OFERIM POSIBILITATEA DE FINANTARE DE LA GRENKE – pornind de la inchiriere cu ZERO AVANS, iar la final de contract trecere in proprietate; SAU UN PACHET DE FINANTARE F. AVANTAJOS PRIN BANCA TRANSILVANIA.

Securitate: Tehnologia noastră a fost aprobata de către autoritățile UE.

Numar de pulsuri: 5 milioane de pulsuri, care permit utilizarea aparatului f ara costuri aditionale pentru o perioada indelungata de timp.

Pentru toate tipurile de piele: Echipamentul FLASH X-PRESS permite să se trateze în mod eficient toate tipurile de piele, inclusive piele inchisa/deschisa.

Inofensiv: Energia laserului se focuseaza în mod eficient pe foliculul pilos, în loc să fie absorbita de melanina pielii.

PERMANENT: Va oferi o epilare progresiv definitivă a părului nedorit.

RAPID: echipamentul FLASH XPRESS și sistemul său ne permite să facem sesiuni de până la 5 ori mai scurte. În plus, este foarte eficient cu părul hormonal, ceea ce nu este posibil cu IPL!!

NEDUREROS:

Echipamentul evită senzatia de ardere, astfel întregul proces se dovedește complet nedureros!

PERSONALIZAT

Prin selectarea parametrilor, specialistul este capabil de a personaliza tratamentul pentru fiecare pacient. Software-ul este prietenos si usor de utilizat.

TRAINING:

Trainingul pentru utilizarea echipamentului este asigurat de catre specialistii producatorului BALDAN GROUP, organizat impreuna cu reprezentantul din Romania. Costul trainingului este inclus in pretul promotional.

Cursul profesional va va oferi informatii COMPLEXE pentru a deveni membru in Circuitul specialistilor in epilare, cu formare pentru:

  • metodele de epilare corecta, bazate pe istoric/cazuri; evitarea riscurilor ;
  • metodele de comunicare/marketing;
  • metode de apropiere fata de consumatori si cum sa le intariti increderea in tratamente;
  • strategie pentru dezvoltare business.

GARANTIE:

Sistemul este acoperit de o garantie de 1 an si postgarantie, de catre distribuitor impreuna cu producatorul.

COSTURI / TRATAMENTE:

Pretul mediu/sesiune indicat de catre producator este chiar mai mic decat preturile pentru epilare definitiva cu IPL:

40€ / zone mici     80€ – zone medii 100€ – zone mari

Sunteti pe punctul de a inaugura o clinica sau un centru de remodelare corpora? Inca mai stati pe ganduri cu ce aparate sa va dotati salonul?  Va destainuim ca acest aparat ar fi unul din cele foarte bune si nu foarte scumpe fata de ce tratamente poate efectua. De asemeni recuperarea investitiei financiare facuta in el se va putea scoate scoate rapid intrucat lipocavitatia este un tratament corporal solicitat pe scara larga. De aceea nu ezitati sa apelati la specialistii ecgipei site-ului remodelare-corporala.ro pentru a solicita informatii legate de acest aparat precum si de ce aparatura mai aveti nevoie pentru dotarea centrului dumneavoastra de slabire.

Pentru a solicita o oferta de aparat laser Flash Xpress  va rugam folositi formularul din site sau trimiteti un email la adresa: contact(at)remodelare-corporala.ro cu datele companiei dvs.  si va sunam noi.

Mai multe informatii despre acest aparat puteti gasi mai jos, in descriere.