Laserul FLASH X-PRESS

Proiectul reprezintă o oportunitate de afaceri pentru centre de infrumusetare care doresc sa ofere clientilor ultimele inovatii folosite numai de catre medici.
Cu aparatul Flash X-Press, cosmeticienii pot imbunatati drastic calitatea serviciului de îndepărtare a părului în propria lor salon și oferindu-l catre  toți clienții datorită costurilor limitate, serviciilor  de înaltă calitate și  profesionale, sub licenta de „Specialist in epilare”.

https://www.youtube.com/watch?v=b9q1vBm-2cw

Proiectul Flash X-Press este bazat pe trei elemente importante:
Tehnologia cu laser diode,  este destinata sa revolutioneze regulile de îndepărtare a părului; garantam rezultatele prin renumele creat, rezultatele clientilor,  training si diploma de specialist in epilare – asigurate de catre producator, fie la sediul din Italia, fie la sediul dvs, fie in cadrul workshop-urilor din Bucuresti viitoare.

Gama de cosmetice create special NEO-D DERM, pentru a garanta cele mai bune rezultate, înainte și după tratament, aducand satisfactie clientilor. Precizam ca aparatul se foloseste pe toate tipurile de piele si par, inclusiv pe cele fotosensibile, si in perioada de vara, pe piele bronzata, cand este necesara o protectie crescuta.  Promovarea si vanzarea acestor produse va poate aduce un profit de pana la 60%.

Activități de marketing și instrumentele de promovare a vânzărilor

Indepartarea parului timp folosind PULSED LIGHT 30 minute pentru indepartarea parului cu FLASH XPRESS in numai 6 minute.

Lumina lansata de laser dioda are o lungime de undă cu un vârf de emisie de 808 nm, care permite o creștere a selectivității între păr și pielea din jur, reusind sa penetreze in  profunzime, fara  efecte colaterale asupra pielii.

Daca sunteti in momentul de inaugurare a unui centru sau a unei clinici sau salon de remodelare corporala si inca mai stati pe ganduri cu ce aparate sa va dotati locatia, acest aparat ar fi unul din cele mai solicitate si la un pret modic. Investitia in el se poate scoate rapid. De aceea nu ezitati sa apelati la specialistii nostri pentru a solicita informatii legate de aparat precum si orice fel de aparatura de care mai aveti nevoie pentru dotarea centrului dumneavoastra de slabire.

Pentru a solicita o oferta de aparat Flasx X-Press va rugam folositi formularul din site de contact sau aplicatia existenta la fiecare aparat sau trimiteti un email la adresa: contact(at)remodelare-corporala.ro cu datele companiei dvs.  si va sunam noi. Nu uitati sa ne lasati si un numar de telefon.

Va asteptam cu drag,

Echipa remodelare-corporala.ro