Laserul dioda, o noua tehnologie in epilarea definitiva

Epilarea definitiva a progresat foarte mult in ultimul timp prin aparitia unor noi tipuri de laseri dupa cele cu lumina pulsatorie: laserii tip dioda. Exista o serie intreaga de producatori care ofera pe piata acest tip de laseri in diferite forme si variante constructive dar bazati pe aceeasi tehnologie. 

    Indepartarea definitiva a parului nedorit de pe corp a fost si ramane o preocupare permanenta in estetica corporala. Incepusem sa va povestesc despre acest nou tip de laseri. Ei se numesc laseri dioda pentru ca au la baza tehnologia de functionare a unei diode.  Unul dintre acesti laseri care folosesc aceasta tehologie si pe care doresc sa vi-l prezint astazi este laserul Flash X-Press. Laserele dioda va ofera rezultate excelente intr-un timp mai scurt decat predecesoarele lor care foloseau tehnologia Intense Pulsed Light.

In cazul folosirii noii tehnologii cu lasere tip dioda, este posibil ca obiectivul cu privire la epilare sa fie atins chiar si de 2 ori mai repede decat in cazul altor procedure similare. Astfel cu lasere de tip diode in numai 6 sedinte se pot obtine aceleasi rezultate ca si la folosirea laserelor cu tehnologii mai vechi la care aceleasi rezultate se obtineau abia intr-un numar de sedinte de 2 ori mai mare.

Avantajele folosirii laserelor tip dioda:

1.) Principalul avantaj al folosirii acestui tip de lasere dioda, este faptul ca necesita un timp mai scurt si un numai mai mic de sedate de epilare definitive.

2.) Nu conteaza fototipul pielii, nu conteaza culoarea tipului de par. Acest tratament de epilare definitive se poate aplica chiar sip e pielea bronzata.

3.) Nu exista efecte adverse precum iritarea, inrosirea, zonei tratate astfel incat dupa acest tratament pielea ramane la fel de neteda si fina.

Pentru reducerea semnificativa a numarului de par este nevoie de 5-7 proceduri. Intervalul dintre aceste proceduri poate fi de 1 — 3 luni.

Numărul de tratamente depinde de:

  • tipul de par și de piele;
  • nivelul de hormoni de sex masculin;
  • faza de creștere a firului de par.

About Author