Duolift secvential


Duoliftul Secvential este un aparat de noua generatie care a aparut de curanad pe piata si implicit in dotarea saloanelor de remodelare corporala. Cu ajutorul acestui aparat revolutionar se pot face o multitudine de tratamente, atat tratamente faciale cat si tratamente corporale novative, astfel:

  • tratamente faciale care pot fi facute cu Duolift Secvential: anti-ageing; lifting; cresterea fermitatii pielii; riduri fine si profunde; tratare acnee; tratare piele seboreica, pori dilatati; integrare dupa mezoterapie cu ace;
  • tratamente corporale care pot fi efectuate folosind Duolift Secvential: tratamente celulita; reducere centimetri, piele flasca; integrare cu impachetarile T-SHOCK 31 ; vergeturi, cicatrici tratate cu mezoterapie si/sau microdermoabraziune; alte impachetari corporale ( farangoalga, lipolitic; samad); sfaturi nutritie.

Daca sunteti pe punctul de a inaugura o clinica sau un centru de remodelare corporala si inca va mai ganditi cu ce aparate sa va dotati salonul, acest aparat ar fi unul din cele foarte bune si nu foarte scumpe fata de ce tratamente poate efectua. Investitia in el se poate scoate rapid. De aceea nu ezitati sa apelati la specialistii nostri pentru a solicita informatii legate de acest aparat precum si de ce aparatura mai aveti nevoie pentru dotarea centrului dumneavoastra de slabire.

Pentru a solicita o oferta de aparat Duolift Sequential va rugam folositi formularul din site sau trimiteti un email la adresa: contact(at)remodelare-corporala.ro cu datele companiei dvs. si produsul solicitat si va sunam noi.