Cand vine vorba despre femei si relatii si despre barbatii singuri, cel mai des am simtit singuratatea pe pielea mea la propriu in urmatoarea situatie: cand esti singur nu poti sa te speli pe spate ca lumea! Sa-ti faci un peeling, un gomaj cum scrie la carte Oricat te-ai chinui nu reusesti sa ajungi ca lumea in locurile dorsale apropiate de coloana vertebrala.

          Dar daca analizez bine lumea din jur exista destule cupluri care se neglijeaza din start din punctul asta de vedere. Ea isi arata iubirea doar la nivel declarativ si mai ales atunci cand o plimbi si o duci pe la evenimente “simpatice”. As mai face o gluma si as spune ca daca vrei sa vezi daca o relatie merge bine uita-te la barbat. Dar nu atunci cand e imbracat fiindca hainele poate sa si le spele si sa si le calce si la spalatorie daca nu stie sa faca asta singur sau nu are timp. Uita-te cand e la plaja: daca are puncte negre de grasime pe spate insemna ca ea il cam neglijeaza si nu prea se sinchiseste de aspectul lui exterior. ii iubeste sufletul ca “are suflet bun”. Si portofelul generos, as mai completa eu. Daca e o mironosita din aia mai si spune: “mie nu imi place sa spal barbatul pe spate” … “nu suport asta” sau “du-te draga la cosmetica” ( dar sa faci dragoste cu el iti place, e mai simplu si placerea e reciproca n.a. ) Odata am avut o relatie cu o femeie frumoasa, cosmeticiana. Ce gomaje, ce peeliguri cu argila de Nil, ce “biorezonanta” aproape magnetica, ce impachetari cu parafango … o viata in paradis! Regretele sunt tardive!

       Au trecut vremurile alea. Acum se poarta femeia contabila: iti face balanta de plati si cheltuieli in contabilitate simpla la sfarsit de saptamana. Apoi are grija ca soldul din portofelul tau sa ramana neaparat pe zero. Ca la o organizatie nonprofit. Acest obiect vestimentar trebuie sa fie cat mai usor si subtire ca sa nu se vada urat buzunarul de la pantaloni, deci trebuie neaparat golit. Daca pana sambata nu ati bifat toate evenimentele sau restaurantele din oras sigur se mai gaseste unul dragut la care “ar fi nostim” sa mergeti. Asa ca … aveti grija ce va doriti, s-ar putea sa vi se intample! O zi minunata va doresc! Si iubiti-va mult! Pe voi! – Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare.