Mecanismul cavitatiei consta intr-o serie intreaga de vibratii de mare viteza, foarte puternice care creeaza viduri in interiorul celulei punand presiune pe membrana celulara adipoasa care intr-un final cedeaza si se rupe. Aceste vibratii sunt create cu diferite tipuri de aparate oarecum asemanatoare in principiu dar care analizate in detaliu difera de la un producator la altul.

Vom enumera cateva in cele ce urmeaza uramand sa completam aceasta lista pe parcurs.

Dermotherm este un aparat ce combina un sistem revolutionar de masaj prin creare de subpresiune locala deci vacuum si aplicarea simultana a incalzirii tisulare. Masajul prin suctiune are ca scop realizarea unei mobilitati la nivelul tesutului conjunctiv, decongestionand astfel zonele care au dobandit sensibilitate crescuta, zonele care s-au intarit sau cele care prezinta dureri.
Incalzirea tisulara poate stimula circulatia limfei si a sangelui, producandu-se astfel si oxigenarea la nivelul tesutului adipos.

Esteticienii recomanda ca sedinta de cavitatie sa fie urmata rapid de impachetare in tunelul cu infrarosii sau in termosauna si ar fi ideal ca dupa aceea sa mai aveti puterea sa faceti si o sedinta de masaj anticelulitic cu drenaj limfatic, si de asemenea se recomanda ca in zilele in care se efectueaza aceasta procedura sa se faca si  cel putin 30 de minute de sport afara

About Author