5 miracole ale bicarbonatului de sodiu alimentar

Astăzi vom enumera aici 5 moduri de a folosi bicarbonatul de sodiu în arsenalul nostru de produse pentru îngrijirea personală.

Acest produs nu trebuie sa lipseasca din gospodaria dvs pentru ca foarte util pentru:
1- Albirea zambetului. O lingurita de bicarbonat de sodiu, cu câteva picături de suc de lămâie, ușor frecat cu un tampon de vată pentru un minut, va ajuta zambetul tau pentru a deveni albe ca zăpada (să nu faceți dacă aveți dinți sensibili, și, în orice caz, nu mai mult de o dată pe săptămână )
2- Scrub natural. Un pic de ulei de masline, cateva lingurite de bicarbonat de sodiu, și acolo ai un exfoliant blând și hrănitor cu care poti sa-ti faci un gomaj bun chiar si pentru cele mai pretentioase femei!
3- Se poate adauga in apa pentru infuzie. Da, se adaugă câteva lingurițe în apă caldă cu care faceti infuzie, ajută la purificarea  ielii intrucat deschide porii mai profund, și ajuta la eliminarea multor puncte negre.
4- Cosurile de pe fata dispar mai repede. O lingurita de bicarbonat de sodiu și apă suficientă pentru a face un terci, se aplică pe monstru rău care tocmai a început pe bărbie doar o zi înainte de o programare timp de zece minute seara, și veți vedea că comedoanele vor fi mai puțin înroșite și umflate in acea zi!
5.- Poate fi folosit si ca deodorant și antiperspirant.  Da, aplicat pe axile uscate, va ajuta la controlul transpirație și pentru a indeparta mirosurile indiscrete. (Nu utilizați dacă aveți pielea sensibilă)

About Author